Woningaanbod Verkopen Financiering Begeleiding Contact Francais English Nederlands

 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Begeleiding  >  Bezichtigingsarrangement Bourgogne

Bezichtigingsarrangement Bourgogne

Bent u op zoek naar uw droomwoning en heeft u dit nog niet gevonden? Maak dan gebruik van het bezichtigingsarrangement op landgoed Domaine de Savigny.

Een uniek arrangement: U wordt tijdens uw verblijf deskundig voorgelicht en professioneel begeleid bij de zoektocht naar uw droomhuis in Frankrijk. Heeft u vragen, dan staat één van onze professionals voor u klaar. Diner, overnachting en ontbijt zijn geregeld. U hoeft nergens naar om te kijken.

Maak van uw bezichtigingsreis een effectieve reis. En vind goed voorbereid uw droomwoning.

bezichtigings-arrangement-bourgogne

Het arrangement

Dag 1:
Aankomst, 4-gangendiner en overnachting.

Dag 2 – Ontbijt:
U begint de dag met een uitgebreid ontbijt. Bij uw ontbijttafel ligt alle informatie die u in de ochtend nodig zult hebben. U kunt deze op uw gemak doornemen.

Dag 2 - De voorselectie
Voorafgaand aan uw bezoek heeft u een voorselectie gemaakt. Deze selectie van woningen gaat u zelfstandig bezoeken. U bezoekt de locaties en verkent de omgeving. U heeft alle vrijheid en er is niemand die u met u meekijkt. Tijdens deze ochtend vormt u zich een beeld van de woningen die bij uw wensen passen. U laat de woningen die niet bij uw zoekprofiel passen afvallen en u houdt aan het einde van de ochtend de woningen over die u interessant blijft vinden.

Dag 2 – De bezichtiging
U bespreekt uw ervaringen van de ochtend met de betreffende makelaar. Welke woningen zijn afgevallen en welke zijn gebleven? Zijn er op basis van uw ervaringen van de ochtend nog andere woningen die interessant blijken te zijn? Samen met uw makelaar bepaalt u de woningen die u zult gaan bezichtigen. Aansluitend gaat u gezamenlijk de betreffende woningen bezichtigen.

Dag 2 – Adviesgesprek
Na uw ervaringen en indrukken van de dag, heeft u aan het begin van de avond een afspraak met een medewerker van Dizio voor een uitgebreid voorlichtingsgesprek. Wat komt er op fiscaal, juridisch, bouwkundig en praktisch gebied kijken bij de aankoop van een woning? De vragen die u heeft zullen voor uw specifieke situatie worden beantwoord. Tevens zal de financiële kant van uw aankoop met u worden uitgewerkt.

Dag 2 – Diner
Na deze enerverende dag is het tijd om tot rust te komen en geniet u wederom van een 4-gangendiner. Waarbij u in alle rust de dag kunt evalueren. Aansluitend geniet u van een welverdiende nachtrust.

Dag 3 - Ontbijt
De volgende ochtend staat er weer een uitgebreid ontbijt voor u klaar.


De kosten

De kosten van dit arrangement bedragen euro 144,- p.p. (op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting). Indien u dat wenst, kunt u bij uw boeking eventueel aangeven langer te willen blijven. Het diner, de overnachting en het ontbijt worden verzorgd door Landgoed Domaine de Savigny.

Uw boeking en de afhandeling zullen door de gastvrouw van Domaine de Savigny worden verzorgd.

Data

Het arrangement is het gehele jaar te boeken op basis van beschikbaarheid.


Vraag nu informatie aan over het bezichtigingsarrangement.


sitemap