Woningaanbod Verkopen Financiering Begeleiding Contact Francais English Nederlands

 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Begeleiding  >  Serviceimmo Zekerheden

De ServiceImmo zekerheden

Laagste prijsgarantie

In sommige gevallen worden woningen bij meerdere makelaars te koop aangeboden. ServiceImmo checkt regelmatig de verkoopprijzen. Vindt u toch een woning die ServiceImmo aanbiedt, goedkoper bij een andere makelaar? Dan koopt u deze woning bij ServiceImmo voor dezelfde prijs én geeft ServiceImmo euro 1.000,- korting.

Inclusief Dizio aankoopbegeleiding

ServiceImmo wil graag dat uw aankoop naar volle tevredenheid verloopt. Koopt u een woning bij ServiceImmo, dan krijgt u daarom - kostenloos - de begeleiding van Dizio bij de voorbereiding, het opstellen en het ondertekenen van de voorlopige koopovereenkomst. Aansluitend kunt u er voor kiezen om Dizio ook alle formaliteiten en procedures rondom de aankoop, de fiscaliteiten, de juridische zaken, de financiering, de verzekering, het openen van een bankrekening, het overzetten van de nutsvoorzieningen en alle andere praktische zaken te laten regelen. Meer weten: www.dizio.nl.

Financieringsvoorstel

Wilt u vooraf inzicht in de (financierings)kosten van een eventuele aankoop? ServiceImmo geeft u graag onafhankelijk advies en maakt daarom voor zijn financiële dienstverlening gebruik van Dizio. Dizio vergelijkt voor u de aanbiedingen in de markt en zorgt ervoor dat u een voorstel krijgt tegen een scherpe rente en gunstige voorwaarden. Meer weten: www.dizio.nl.

Heeft u vragen over de ServiceImmo zekerheden?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap