English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Hypotheek Frankrijk

Hoe vindt u de juiste hypotheek in Frankrijk?

U heeft uw droom gevonden en bent op zoek naar de juiste hypotheek in Frankrijk. Maar hoe vindt u in Frankrijk de juiste hypotheek? Laat u geheel vrijblijvend adviseren over de juiste keuze van uw hypotheek in Frankrijk. Een hypotheek is een verbintenis die u voor lange tijd aangaat.

ServiceImmo kan u adviseren over de voor u beste hypotheek in Frankrijk. Door middel van ons grote netwerk met nagenoeg alle banken binnen en buiten Frankrijk en de expertise die binnen ons kantoor aanwezig is, kunnen wij u altijd de beste hypotheek in Frankrijk tegen het scherpste tarief voorstellen. ServiceImmo begeleidt u daarbij eenvoudig en efficiŽnt door de gehele aanvraagprocedure.

Een aantal basiszaken zijn bij een hypotheek in Frankrijk van belang:

- Gaat u een hypotheek in Frankrijk aanvragen?

U kunt een hypotheek aanvragen in Frankrijk, of u kunt een hypotheek aanvragen in het land waar u fiscaal ingezeten bent. Dat wil zeggen, het land waarin u uw hoofdwoning heeft en belasting betaalt. Afhankelijk van uw keuze voor een bepaalde bank, kunnen de toelatingscriteria verschillen. Het kan zo zijn dat een hypotheek in uw eigen land bijvoorbeeld niet mogelijk is, maar een hyptheek in Frankrijk wel tot de mogelijkheden behoort. Of andersom.

- Hoeveel eigen vermogen brengt u in voor uw hypotheek in Frankrijk?

Als u op zoek bent naar een hypotheek in Frankrijk, zult u bijna altijd over eigen vermogen moeten beschikken. Vaak is dit een percentage van de aankoopsom, vermeerderd met de kosten voor de notaris en de overdrachtsbelastingen. Per bank kan dit percentage verschillen. De keuze van uw eigen inbreng, kan dus ook de keuze voor een bank beïnvloeden.

- Voor welke periode wilt u een hypotheek in Frankrijk afsluiten?

Het aantal jaren waarvoor u een hypotheek aanvraagt in Frankrijk, kan tevens van invloed zijn op de keuze om wel of niet voor een bepaalde bank te kiezen. In zijn algemeenheid geldt: hoe jonger u bent, hoe langer een bank u een hypotheek in Frankrijk wil verstrekken. Tegelijkertijd geldt echter dat hoe ouder u bent, des te meer inkomen en vermogen u tot uw beschikking heeft. Daarnaast kan bij een hypotheek in Frankrijk uw pensioenleeftijd een rol spelen.

- Bij welk type hypotheek in Frankrijk voelt u zich het prettigst?

Als u een hypotheek in Frankrijk aanvraagt, kunt u ervoor kiezen om de rente voor de gehele looptijd vast te zetten of deze gedurende de looptijd te laten variëren. Bij de meeste hypotheken in Frankrijk, zijn hierbij ook mix-vormen mogelijk. Hierbij kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een periode waarin de rente vast staat en een periode waarin de rente variabel is. Ook bestaat er de mogelijkheid om de looptijd van de hypotheek in Frankrijk te laten variëren.

Heeft u vragen over een hypotheek in Frankrijk?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


 

sitemap