Woningaanbod Verkopen Financiering Begeleiding Contact Francais English Nederlands

 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Kopen  >  Adresgegevens Te Koop Staande Woning Frankrijk

Adresgegevens van een te koop staande woning Frankrijk

Veel van woningen die bij ServiceImmo te koop worden aangeboden zijn niet permanent bewoond. De meeste verkopers geven er daarom de voorkeur aan dat medewerkers van ServiceImmo terughoudend zijn met het verstrekken van adresgegevens per telefoon of mail.

Hoewel de meeste mensen met goede bedoelingen op pad gaan, zijn er helaas altijd huizenzoekers die bij de afwezigheid van de eigenaar net iets enthousiaster zijn, dan de eigenaar zou wensen. Misschien lukt het toch even om binnen te kijken. We zijn er nu tochÖ Als huiseigenaar wil je bij terugkomst graag je trotse bezit weer zo aantreffen, zoals je het hebt achtergelaten.

adresgegevens-te-koop-staande-woning-frankrijk

Locatiegegevens van een te koop staande woning Frankrijk

Als koper wilt u echter graag de locatie van een te koop staande woning in Frankrijk kunnen beoordelen, voordat u in de auto stapt en (soms vele) kilometers rijdt. Niets zo frustrerend als bij aankomst direct te moeten constateren dat er een spoorlijn, fabriek of hoogspanningsmast naast het huis staat. Of dat er een erg drukke weg voor de woning ligt. Voor u als koper is het daarom goed om te weten dat medewerkers van ServiceImmo een woning die niet gunstig gelegen is, niet in de verkoop zullen nemen.

Naast deze zorgvuldige voorselectie begrijpen we bij ServiceImmo de wensen van onze kopers goed en proberen we potentiŽle kopers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoewel het in de Franse makelaardij gebruikelijk is om slechts zeer beperkte informatie te geven, of een plaats te noemen die (te) ver weg ligt van de betreffende woning, heeft ServiceImmo ervoor gekozen om de locatie vrij nauwkeurig weer te geven bij de advertentie. Uiteraard met respect voor de wensen van de verkoper.

U vindt daarom bij elke advertentie de dichtstbijzijnde plaats met voorzieningen. In uitzonderlijke gevallen wordt een plaats genoemd die iets verder weg ligt. Dit is met name het geval bij woningen die dermate bijzonder zijn, dat de verkoper verzoekt om een ruimere mate van privacy.

Hoe kan ik weten of de locatie van een woning voldoet aan mijn zoekcriteria?

Als u niet voldoende heeft aan de informatie die op de website gegeven wordt, kunt u altijd een mail sturen met daarin uw exacte zoekcriteria. Eťn van de medewerkers van ServiceImmo zal deze dan toetsen aan de locatie van de woning en aansluitend aan u terugkoppelen of het voor u de moeite waard is om de woning te bezichtigen.


Heeft u vragen over de locatie van een woning?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap