English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

  Feiten
        Regio's
        Bestuur
        Klimaat
        Transport
        Economie
  Bourgogne
        Steden
        Activiteiten
        Historie
        Overnachten
  Oriënteren
        Makelaar
        Deskundigheid
        ServiceImmo
        Woordenlijst

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Over Frankrijk  >  Huis kopen Bourgogne

Huizen kopen in de prachtige streek Bourgogne

Een kleine twee uur ten Zuidoosten van Parijs ligt de prachtige regio Bourgogne. Wilt u een huis kopen in de Bourgogne, dan bent u bij ServiceImmo aan het juiste adres. ServiceImmo heeft diverse karakteristieke huizen te koop in de Bourgogne. Deze regio staat bekend om haar wijnen, de oude, kleine stadjes en dorpjes en de prachtige groene heuvels. De rijke historie van dit gebied is nog overal zichtbaar; kastelen staan fier op de toppen van de heuvels, oude Romaanse kerken en kloosters sieren het landschap. En, wie er even naar zoekt, vindt opgravingen uit lang vervlogen tijden... Wilt u een huis kopen in de Bourgogne en wilt u meer weten over deze streek? Lees dan hier verder.

Een huis te koop in de Bourgogne

Koopt u een huis in de Bourgogne, dan kunt u tevens genieten van lekker eten, de wijnen, de historie en de cultuur. Mensen die huizen kopen in de Bourgogne, kunnen daarnaast genieten van de vele outdoor activiteiten die er mogelijk zijn. Er zijn prachtige hikes over groene heuvels of door diepe bossen en er zijn mooie tochten per fiets over kleine landweggetjes en door de wijnvelden. Er ligt een ruig natuurgebied midden in de Bourgogne, dat volop mogelijkheden biedt voor spannende rafttochten, rotsklimmen en uitdagende mountainbiketrails. Daarnaast kan er op de meren in het natuurpark worden gezeild.


De Bourgogne is iets groter dan Nederland en bestaat uit 4 departementen. De hoofdstad van de regio is Dijon, bekend van haar mosterd en haar rijke architectuur.

Op de volgende pagina's vertellen we u over de hoogtepunten van de Bourgogne. U vindt onder andere informatie over de steden, activiteiten in de regio en een overzicht van overnachtingsmogelijkheden bij mensen die al een huis in de Bourgogne hebben kunnen kopen. Klik op de volgende link als u direct wilt bekijken welke huizen in de Bourgogne er te koop staan.

Meer lezen? Lees de ervaringen over het kopen van een huis in de Nièvre.

Heeft u vragen over het kopen van een huis in de Bourgogne?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap