English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

  Feiten
        Regio's
        Bestuur
        Klimaat
        Transport
        Economie
  Bourgogne
        Steden
        Activiteiten
        Historie
        Overnachten
  Oriënteren
        Makelaar
        Deskundigheid
        ServiceImmo
        Woordenlijst

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Over Frankrijk  >  Bourgogne  >  Steden  >  Koopwoning Bourgogne

Een koopwoning in de Bourgogne in de omgeving van Vezelay

Vézelay is beroemd om haar basiliek Marie Madeleine, die onder de bescherming staat van de UNESCO. Vézelay is daarom erg in trek als u een koopwoning zoekt in de Bourgogne. De heuvel van Vézelay stond vroeger bekend als het bedevaartsoord bij uitstek voor de start van een kruistocht of een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. En nog steeds komen wandelaars op hun tocht naar Compostella langs Vézelay. Veel mensen met een koopwoning in de Bourgogne langs de route naar Santiago de Compostella, bieden pelgrims de mogelijkheid om de nacht door te brengen.


Een aantrekkelijke locatie voor een koopwoning in de Bourgogne

Als u een koopwoning zoekt in de Bourgogne, dan heeft Vézelay iets unieks. Zo herbergt de basiliek relieken van Maria Magdalena. De paus heeft deze relieken in de 11de eeuw als authentiek bestempeld. Dit bracht een stroom pelgrims (en welvaart) met zich mee.

Vézelay heeft gezellige straatjes, winkeltjes en restaurantjes die u tegenkomt op de weg omhoog naar de basiliek. Het uitzicht vanuit de tuin van de basiliek op de heuveltop is werkelijk prachtig.

Wilt u een koopwoning in de Bourgogne en zoekt u in de omgeving van Vézelay, houdt u er dan wel rekening mee dat u in de zomer veel toerisme zult hebben. Zoekt u rust, dan is een koopwoning in dit deel van de Bourgogne misschien minder geschikt voor u. Wilt u echter uw koopwoning in de Bourgogne exploiteren, dan biedt de omgeving Vèzelay voldoende mogelijkheden.

Heeft u vragen over een koopwoning in de Bourgogne?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap