English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

  Feiten
        Regio's
        Bestuur
        Klimaat
        Transport
        Economie
  Bourgogne
        Steden
        Activiteiten
        Historie
        Overnachten
  Oriënteren
        Makelaar
        Deskundigheid
        ServiceImmo
        Woordenlijst

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Over Frankrijk  >  Oriënteren  >  Fermette Kopen Frankrijk

Een fermette kopen in Frankrijk

Een fermette kopen in Frankrijk? Fermettes worden in Frankrijk te koop aangeboden op het platteland, buiten de grote steden. In de verschillende regio's in Frankrijk kunt u fermettes kopen met verschillende bouwstijlen. Maar als u een fermette koopt in Frankrijk, heeft deze bijna altijd een oud, pannendak. Als u een fermette in Frankrijk wit kopen, kijkt u dan ook naar de hoeveelheid land en het uitzicht. Als u een fermette in Frankrijk koopt, die tot voor kort nog in gebruik was, dan voelt u de natuur en ruikt u vaak nog het buitenleven. Indien een fermette in Frankrijk te koop wordt aangeboden die erg langgerekt is, spreekt men van een 'longŤre'.

Wat kunt u met een fermette die u in Frankrijk koopt?

Als u een fermette in Frankrijk koopt, bestaat deze vaak uit een hoofdgebouw met één of meerdere bijgebouwen. De bijgebouwen kunnen naast de functie van stal ook tal van andere functies hebben. Dit hangt vaak af van het type fermette dat u wilt kopen. Zo zal een fermette in Frankrijk die met name gericht was op het houden van vee, veel stallen hebben. Terwijl een fermette die in Frankrijk te koop wordt aangeboden en enkel gebruikt is voor het verbouwen van gewassen, vaak één of meerdere grote schuren heeft. Daarnaast koopt men in Frankrijk bij een fermette vaak tal van kleine gebouwtjes. Vaak gebruikt voor de zelfvoorzienigheid van de oorspronkelijke bewoners. De meeste fermettes die in Frankrijk te koop staan, hebben één woonlaag met een zolder. Een fermette heeft naast een centrale leefruimte met haard, vaak één of meerdere functionele ruimtes en vaak een inpandige stal. In sommige fermettes die u in Frankrijk kunt kopen, bevindt zich in de slaapkamer een luik, waardoor men het vee in de aangrenzende stal in de gaten kon houden.

Een fermette kopen in Frankrijk? Bedenk dan of u veel of weinig bijgebouwen wilt. Als u een fermette in Frankrijk wilt kopen, denk dan ook na over de hoeveelheid grond die u wenst te kopen.

Een fermette kopen in de Bourgogne? Lees hier één van de klantervaringen.

Heeft u vragen over het kopen van een fermette in Frankrijk?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap