English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

  Feiten
        Regio's
        Bestuur
        Klimaat
        Transport
        Economie
  Bourgogne
        Steden
        Activiteiten
        Historie
        Overnachten
  Oriënteren
        Makelaar
        Deskundigheid
        ServiceImmo
        Woordenlijst

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Over Frankrijk >  Feiten over Frankrijk  >   Vakantiehuis Kopen Bourgogne

Het kopen van een vakantiehuis in de Bourgogne

Met de trein naar Bourgogne
U wilt een vakantiehuis kopen in de Bourgogne. Maar hoe komt u bij uw vakantiehuis? De auto is de meest voor de hand liggende oplossing. Maar voor wie geen auto heeft, zijn er alternatieven om toch een vakantiehuis in de Bourgogne te kunnen kopen. De Bourgogne heeft een erg goed treinnetwerk. De TGV brengt u in zeer korte tijd naar een aantal steden in de Bouroggne. Korte treinservices brengen u vervolgens verder naar kleinere plaatsen dieper in de regio's. Uitgebreide informatie over de TGV vindt u op de verschillende websites over (inter)nationale treinen.


Koopt u een vakantiehuis in de Bourgogne en bent u volledig afhankelijk van de trein, dan zijn er diverse treinen en de TGV die naar verschillende steden in de Bourgogne gaan: Dijon, Montbard, Beaune, Chalon-sur-Saône, Le Creusot/Montchanin/Montceau-les-Mines, Mâcon-Loché.

Afhankelijk van waar u uw vakantiehuis in de Bourgogne koopt, bent u met de TGV binnen slechts 1 uur en 20 minuten in Lyon, in 1 uur en 40 minuten staat u in Parijs, binnen 2 uur in Valence, binnen 3 uur in Marseille en in slechts 4 uur zit u in Toulon.

Koopt u een vakantiehuis in de Bourgogne in de omgeving van Dijon, dan heeft u een rechtstreekse TGV verbinding met Disneyland-Paris, het vliegveld Charles de Gaulle bij Parijs en Lille (vandaar uit is er een verbinding met de Eurostar service naar London en de Thalys naar Brussel en Nederland). Verder gaan er TGV’s naar de Zwitserse steden Zurich, Bern, Lausanne en Geneve.
Wilt u wat meer keuze vrijheid bij het kopen van een vakantiehuis in de Bourgogne, dan kunt u voor de korte afstanden binnen de regio gebruik maken van de TER (regionale) service. Deze snelle en comfortabele treinen zijn tevens een handige en prettige manier om de Bourgogne te ontdekken.

Vakantiehuizen te koop in de Bourgogne

Vliegvelden rondom Bourgogne
Wilt u een vakantiehuis kopen in de Bourgogne, dan is het reizen per vliegtuig de minst aantrekkelijke optie. Vanuit diverse Europese steden wordt frequent gevlogen op de grote Franse steden en de steden onderling hebben ook een vliegverbinding. Air France verbindt bijvoorbeeld Parijs en de grote Franse steden met vluchten van gemiddeld een uur en heeft verbindingen tussen de provinciale steden onderling. Vanuit Nederland en Beligë wordt onder andere door dagelijks gevlogen naar Parijs, Lyon, Nice en Toulouse.

Naast de grote maatschappijen zijn er de prijsvechters als EasyJet, Virgin Express en Ryanair. Met name deze goedkopere maatschappijen maken het qua prijs aantrekkelijk om de reis naar uw Franse bestemming door de lucht af te leggen. Deze maatschappijen vliegen echter uitsluitend op de zeer toeristische gebieden.

In de directe omgeving van de Bourgogne liggen de grote vliegvelden Roissy Charles de Gaulle en Orly (bij Parijs), Lyon (Saint-Exupéry), Geneve en Basle-Mulhouse. Wilt u een vakantiehuis kopen in de Bourgogne, dan bent u - voor het laatste deel van uw reis - aansluitend afhankelijk van autosnelwegen of de TGV.

Wilt u toch een vakantiehuis kopen in de Bourgogne en per vliegtuig reizen, dan kan dat via het vliegveld van Dijon. Vanaf dit vliegveld zijn er tevens kleine lijnvluchten naar de diverse departementale hoofdsteden van de Bourgogne.

Wilt u een vakantiehuis kopen in de Bourgogne, dan is reizen per auto of trein veruit de beste mogelijkheid.

Heeft u vragen over het kopen van een vakantiehuis in de Bourgogne?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap