English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars >  Over ServiceImmo  >  Klantervaringen  >  Makelaar Morvan

Onze makelaar in de Morvan

De laatste rekening is op de deurmat gevallen, de tax d’habitation. Het is een vaststaand feit. Onze makelaar in Frankrijk heeft ons goed geholpen.

Het is al weer 10 jaar geleden dat wij in de Morvan neerstreken. Wij waren op vakantie in Spanje en zonder dat het de bedoeling was hebben wij op de terugweg bij een makelaar in de Morvan gekocht, in een impuls. Alles is gelukkig goed verlopen en we hebben er zeker geen spijt van gehad. Het was wel zo, dat mijn man een goed woordje sprak.

We hebben in die jaren de hooizolder met veel zweet en tranen verbouwd. Met name het eerste jaar, was het jaar van de grote verbouwing en daarna stond er ieder jaar wel wat op ons verlanglijstje. Met makelaars in de Morvan waren we op dat moment totaal niet bezig.

Echter drie jaar geleden heeft mijn man een grote herseninfarct gekregen, waardoor hij eenzijdig is verlamd en maar moeilijk kan praten. Eigenlijk een grote ramp. Zowel voor ons gezin persoonlijk natuurlijk, maar tevens ook voor ons buitenverblijf in de Morvan. Het niet meer kunnen praten met ons buren en ook het niet meer kunnen klussen. Want dat is een gegeven, ieder jaar als je na de winter terugkeert is er wel weer iets. Na lang beraad hebben wij besloten om een makelaar in de Morvan te benaderen. Al ging het ons heel erg aan ons hart.

Maar in dit geval hadden wij hier wel een makelaar in de Morvan bij nodig. Afgelopen voorjaar hebben wij het in werking gezet. Via onze buurman, een makelaar en via het internet kwamen we uit bij ServiceImmo, een van de bekendere makelaars in de Morvan. In de Morvan is het niet gek als je meerdere makelaars benadert. En wie er zijn 'best' voor doet is de 'winnaar'.

Afscheid met behulp van onze makelaar in de Morvan

In ons geval is dat ServiceImmo geworden en dit was niet voor niets de 'winnaar'. Al bij de eerste kennismaking konden wij het goed vinden en was er een geheel andere band dan met de andere makelaars in de Morvan. Je had echt het gevoel dat ServiceImmo er ook helemaal voor je was. Wij werden regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen, terwijl het bij de andere makelaars in de Morvan afwachten was. Het regelmatige kan er eigenlijk wel af, want binnen 6 weken mochten wij al vernemen dat er serieuze kandidaten waren.

Dat was even schrikken, want eigenlijk hadden we gedacht dat het nog wel even zou duren voordat alles rond zou zijn. Dus een meevaller? Een tegenvaller?

Een tegenvaller, maar natuurlijk een meevaller, we hadden ten slotte de knoop doorgehakt en wisten wat de consequenties waren. De begeleiding is heel erg goed geweest en als er vragen waren, werd er altijd direct op gereageerd. Eigenlijk niets anders dan lof voor onze makelaar in de Morvan. Alles is, volgens mij, voor alle partijen goed geregeld.

Wij hebben er, ondanks dat alles tegen ons gevoel indruiste, maar rationeel het beste was, een goed gevoel bij overgehouden en kunnen ServiceImmo makelaars in de Nièvre zeker aanbevelen. Service staat niet voor niets voor in de naam van deze makelaar in de Morvan.

Bert en Amy van Lente

Bent u op zoek naar algemene informatie? Lees dan verder op de pagina De makelaar in de Bourgogne.

 

Heeft u vragen over de makelaar in de Morvan?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap