English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars >  Over ServiceImmo  >  Tweede woning Frankrijk

Tweede woning Frankrijk

Veel mensen dromen van een tweede woning in Frankrijk. ServiceImmo heeft in de afgelopen jaren al heel wat mensen mogen begeleiden naar een tweede woning in Frankrijk. Ieder tweede woning in Frankrijk heeft een eigen, uniek verhaal.

Hier leest u de verhalen van mensen die hun droom hebben waargemaakt en eigenaar zijn geworden van een tweede woning in Frankrijk. Wat zijn hun ervaringen? Waarom kozen zij voor die tweede woning in Frankrijk? Wat viel mee en wat viel tegen en wat heeft ServiceImmo in dat traject voor hen betekend?


Ervaringen over tweede woningen in Frankrijk

Een tweede woning in Frankrijk
Wanneer de Franse notaris het voorlezen van de akte beŽindigd, dan weet je dat je op een haar na eigenaar bent geworden van een tweede woning in Frankrijk. Maar voordat het zover is gekomen, is er veel aan vooraf gegaan.

Nieuwsgierig op zoek naar een tweede woning in Frankrijk.
Na vele vakanties op verschillende bestemmingen in Europa, wisten Aart en Ria Slagmeulen zeker dat ze op zoek gingen naar een tweede woning in Frankrijk. Nieuwsgierig maakten ze een afspraak met Sjoerd van ServiceImmo...

De behoefte aan een plek met rust en stilte groeide...
Reizigers in hart en nieren, Adrian en Madeleine, hadden het plan voor een tweede woning in Frankrijk al eens overwogen en achter zich gelaten. Maar toch, de jaren vorderden en de behoefte bleef... en nu genieten ze volop van regelmatig 'thuiskomen' in hun tweede woning in Frankrijk. Lees hun verhaal over hun tweede woning in Frankrijk.

'En dus ben je nu officieel eigenaar...
...van jullie tweede woning in Frankrijk', zei Sjoerd toen Sofie en Ferdinand eind juni 2010 de sleutel gingen ophalen. Alles was geregeld, ze hoefden alleen nog de sleutel in het slot te steken. Lees hier verder en ontdek hoe zij hun vakantiewoning konden kopen in Frankrijk.

'Voor dat geld krijg je een aardige hoop stenen'
Dat zei Sjoerd tegen Raymond en Mariska tijdens het eerste bezoek. In de weken daarna konden ze één tweede woning in Frankrijk maar niet vergeten en besloten ze vol te gaan voor hun stukje Frankrijk.

Het begon allemaal heel onschuldig...
...een boekje van Martin Bril, een bezoek aan de kasteeltuinen langs de Loire, gevolgd door een lang weekend in Sarreguemines. Rob en Isolde hadden toen nog niet kunnen vermoeden dat ze in Frankrijk een tweede woning zouden vinden. Lees hun verhaal over het kopen van een vakantiehuis in Frankrijk.

Het voelde of we bij oma op de koffie gingen
Alie en Cor Baars uit Haaften, liepen al jaren rond met het plan naar Frankrijk te vertrekken. En ze vonden het via ServiceImmo: 'Een tweede woning waarin het voelde of ze bij oma op de koffie gingen.'

Integreren op het Franse platteland
De negende keer was het raak. Geen tweede woning in Frankrijk, maar een plek met veel ruimte voor alle dieren om permant te gaan wonen. Maar voordat ze haar huidige plek vond, heeft Koos veel tweede woningen in Frankrijk gezien.

Een plekje om de hectiek te ontvluchten
Wim en Anguska vielen voor een charmante tweede woning in Gacogne. In een rustig gebied waar, zoals ze het zelf zeggen, 'je met wat fantasie elk moment ridders te paard over de heuvels zou kunnen zien galopperen.'

Een oude smederij in de natuur
Na een vakantie in een tweede huis in Frankrijk van kennissen wilden Jaap en Marrie hun eigen plek in Frankrijk vinden. Een plek om bij te komen van drukke werkdagen in Nederland, maar wel binnen rijafstand. En die vonden ze...

Onze ontdekkingstocht in de Jura met 'hulp op afstand'
Ellen en Dave keken regelmatig met gezonde jaloezie naar de programma's op tv als 'Ik vertrek'. Zouden zij ook ooit...? Ja, ze besloten gewoon te doen! En met de aankoopbegeleiding van ServiceImmo vonden ze hun tweede woning in Frankrijk.

Afscheid van onze tweede woning in Frankrijk
Iedere verkoop van ServiceImmo gaat twee partijen aan: kopers ťn verkopers. Lees hier het verhaal van de familie van Lente die met behulp van ServiceImmo hun tweede woning in Frankrijk binnen 6 weken verkochten.

In Perranges valt alles op zijn plek
Al jaren zochten Peter en Annelies naar een tweede woning in Frankrijk. En toen kwam die ene mail met het huis in Perranges. Klik! Dit was hun tweede woning, dat wisten ze meteen en ze pakten diezelfde dag nog door...

Van droom naar werkelijkheid
Al jaren droomden Max en Mieke van een tweede woning in Frankrijk. Veel plannen en dromen, maar nooit echt iets gevonden. Totdat Sjoerd belde...

Opnieuw onze Franse droom
Het huis in de ArdŤche was verkocht en even leek het virus van Ada en Henk ingeslapen te zijn. Niets bleek minder waar!

Het was niet de bedoeling
Els kocht Le Chiron. Een tweede woning met een prachtig poortgebouw in de Limousin dat bij vele klanten tot de verbeelding sprak. En dan te bedenken dat het eigenlijk niet eens de bedoeling was...

Tussen bergen en zee vonden wij onze tweede woning in Frankrijk
Na veel rondkijken in heel Frankrijk, van de zee tot aan de bergen, vonden Frans en Ria van Loenhout hun gezellige tweede woning.

Onze tweede woning in Frankrijk
John en Ada hebben jarenlang gereisd door het mooie Frankrijk en gedroomd van een tweede woning in de bergen. Uiteindelijk vonden ze wat ze zochten.

Onze droom van een monument in Frankrijk...
Na lang 'plaatjes kijken' hebben Robert en HenriŽtte Nagtegaal hun tweede woning in Frankrijk gevonden. Een prachtig oud pand in Lormes met alle authenticiteit en allure er nog in.

Op zoek naar een tweede woning
Paul en Wieneke kunnen eindelijk aan de slag met hun droomproject: kunsthistorische reizen vanuit hun eigen gastenverblijf in de streek.

Onze zoektocht naar een tweede woning in Frankrijk
Wat kom je nog veel gekke situaties tegen op zoek naar een tweede woning in Frankrijk! Lou en Hetty vonden uiteindelijk hun plek in St. Maurice.

Op zoek naar een stukje Frankrijk voor ons zelf
Na uren zoeken op internet en volle mailboxen met zoekresultaten, genieten Eric en Agnes nu van hun tweede woning in Frankrijk.

Wilt u meer lezen over een tweede huis kopen in de Bourgogne? Lees hier verder.

 

Heeft u vragen over een tweede woning in Frankrijk?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap