English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Over ServiceImmo  >  Klantervaringen  >  Vakantiewoning Kopen Frankrijk

Het verhaal van het kopen van onze vakantiewoning in Frankrijk

'En dus ben je nu officieel eigenaar van jullie vakantiewoning in Frankrijk', zei Sjoerd toen we eind juni 2010 de sleutel gingen ophalen. Alles is geregeld……

Drie maanden daarvoor was het er dan toch van gekomen. We waren een vakantiewoning in Frankrijk gaan kopen. We gingen eindelijk voor een afspraak met Sjoerd om één van de drie vakantiewoningen te kopen in Frankrijk die we op internet hadden uitgezocht. Vol blijde verwachting en toch vol vraagtekens, want 'wat gaan we vinden', stonden we die middag bij de afgesproken plek, de kerk in St. Saulge.

Met een map in de hand met ons "huiswerk" gingen we eindelijk onze vakantiewoning in Frankrijk kopen. We reden van het ene naar de andere vakantiewoning, het ene al beter dan 't andere. Maar.... het was het nog niet. Na een middagje rijden had Sjoerd nog iets speciaals, sinds gisterenavond in de verkoop, en of we het toch niet erg vonden om toch even te gaan kijken, even verderop.


Dan denk je een beetje, 'ja, 't zal wel', maar goed, wij gingen mee, nog een kwartiertje rijden. En daar stond het dan inderdaad; onze vakantiewoning in Frankrijk, te koop sinds de dag ervoor. Met weinig werk, op een prachtige locatie, en met veel meer grond aan dan je verwacht. En ja, toch wel ietsjes boven het geplande budget, maar wel haalbaar.

'Nou moet je niet te lang wachten om te beslissen', zei Sjoerd, 'want deze vakantiewoning in Frankrijk zal niet lang te koop staan'. En dan flitst er even door je hoofd dat dit wel eens een verkoperstruukje zou kunnen zijn, maar aan de andere kant was het 'liefde op t eerste gezicht'.

Vakantiewoningen kopen in Frankrijk

Wij spraken af dat we een nachtje over de vakantiewoning gingen slapen, maar van dat slapen kwam niet veel. Er flitsten veel te veel ideeŽn over de nieuwe vakantiewoning door ons hoofd. De volgende dag was het dan 'OK, VERKOCHT………'.

Na die paar dagen Frankrijk moesten we terug naar BelgiŽ en we vroegen ons af hoe we de koop van de vakantiewoning en alle rompslomp er rond zouden geregeld krijgen. Sjoerd had ons echter verzekerd dat hij voor alles ging zorgen. Een paar dagen later was het al zover; de keuring van de vakantiewoning was geregeld en de verkopers hadden het compromis de vente getekend. Hij zou ons de papieren doorsturen en die moesten we tekenen.

En ook werd gezorgd voor een goede notaris waar we tevens bij volmacht konden tekenen. Zodat we daarvoor niet speciaal naar Frankrijk zouden moeten afreizen. Een Franse bankrekening? Geen probleem, daar zorgt ServiceImmo voor. Een hypothecaire lening voor een stuk van het bedrag? Geen probleem, daar zorgt ServiceImmo voor. Je krijgt alle papieren doorgestuurd. Een verzekering? Geen probleem, daar zorgt… Aansluiting van water en elektriciteit? Geen probleem…

Kortom , alles werd voor ons tot in de puntjes verzorgd door het team van Serviceimmo. En dus zijn we nu eigenaar van een leuke vakantiewoning in het prachtige Frankrijk, dankzij hen. Wij willen ServiceImmo nog een keer heel hartelijk bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan hebben. En de S van Serviceimmo mag je heel groot schrijven. Service met een grote S! Voor het kopen van een vakantiewoning in Frankrijk kun je met een gerust hart een beroep op hen doen.

Sofie en Fernand, Villeneuve

Heeft u vragen over het kopen van een vakantiewoning in Frankrijk?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap