English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Organisatie
  Medewerkers
  Kopen
  Verkopen
  Begeleiding
  Zoekservice
  Vacatures

  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Over ServiceImmo  >  Onze medewerkers  >  Makelaar Brinon sur Beuvron

Henri Martin makelaar regio Brinon sur Beuvron

Als jongetje ging ik voor het eerst naar Frankrijk met m’n ouders. De Pyreneeën maakte op mij minder indruk dan de Alpen, maar het strand en de Middellandse zee in de buurt van Perpignan/Narbonne bevielen mij meer. Ik denk dat ik toen al m’n sympathie heb gekregen voor het prachtige Franse land en de aardige Fransen, die dit land bewonen.

Later ben ik vaak naar Frankrijk voor vakanties terug geweest en mijn vrouw en ik waren zo positief over het land dat we jaren lang onze caravan in Frankrijk hebben gelaten. Een 2e huis, maar dan op wielen.

We besloten om na ons werkzame leven in Nederland te emigreren van het hartje van Rotterdam naar de Morvan. In Nederland heb ik 40 jaar in de makelaardij gewerkt en mijn vrouw zat in het onderwijs en was sociaal ondernemer. We kozen voor de Morvan omdat dit voor onze familie in één dag goed te bereiken is per auto of trein. Ook sprak het landschap ons erg aan en de beschikbare huizen boden het karakter waarnaar we op zoek waren en toch betaalbaar bleken te zijn.

Na de uitstekende hulp van ServiceImmo en Dizio konden wij in 2016 ons droomhuis betrekken in Dun-sur-Grandry. Met uitzicht op het prachtige heuvellandschap, de rust, ruimte en zuivere lucht.

Makelaar Brinon sur Beuvron Henri Martin

Zoekt u een makelaar in de omgeving van Brinon sur Beuvron?

Om als makelaar in Frankrijk te kunnen werken was al jaren een stille wens van mij, maar ik ging er van uit dat de strenge eisen die in Frankrijk worden gesteld aan het werken als makelaar het voor mij onmogelijk zouden maken om deze wens ooit in vervulling te laten gaan.

Totdat bleek dat er een mogelijkheid bestond om, onder de vleugels van een in Frankrijk geregistreerde makelaar, toch mijn beroep te kunnen uitoefenen. En ServiceImmo bleek een makelaardij waar ik me direct thuis voelde. Er kwam net een gebied vrij, dus nu werk ik daar met veel plezier.

De makelaardij stelt mij in de gelegenheid om, aan de éne kant, mensen te helpen bij de verkoop van één van hun vaak dierbaarste bezittingen. Aan de andere kant geeft het telkens weer een voldoening om mensen te kunnen helpen om hun Franse dromen te laten uitkomen, bij het vinden van een huis voor vakantie of, net als wij, voor permanente bewoning.

ServiceImmo Agence Brinon sur Beuvron (Nièvre)

Entredoury
58110 Dun sur Grandry

+33(0)7.85.07.27.04

sitemap