English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Organisatie
  Medewerkers
  Kopen
  Verkopen
  Begeleiding
  Zoekservice
  Vacatures

  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Over ServiceImmo  >  Onze medewerkers  >  Makelaar Luzy-Chiddes

Minou de Winter makelaar regio Luzy

Hoe ik makelaar in de regio Luzy ben geworden? Ik zocht ruimte, natuur en bossen, waar je uren kunt dwalen en als je niet oppast, verdwalen. Waar de beste vriend van de mens nog vrij kan rennen, zonder restricties vanuit de overheid omtrent aanlijngeboden en losloopverboden (ik ben een groot hondenliefhebber en wandelaar).

Maar ik wilde ook aan het werk als makelaar in de regio Luzy. Bij ServiceImmo was er een plek vrij als makelaar in de regio Luzy. Voor ons als medewerkers is werken bij Serviceimmo van je hobby je beroep maken: Net dat ene bijzondere vinden dat perfect aansluit bij de dromen van onze klanten. En dat in zo'n prachtige omgeving als de regio Luzy!

Ik woon en werk nu als makelaar in de regio Luzy, maar in een heel ander ritme dan ik ooit in Nederland gewend was. Je kunt hier wandelen, zonder iemand tegen te komen. Het leven draait hier nog om het ritme van de seizoenen en de schoonheid van de natuur. Ik kan genieten van iedere mooie dag, waar stress een vreemd woord is en files niet bestaan. Terwijl ik als makelaar vrolijk door de heuvels rondom Luzy rijdt!

Zoekt u een makelaar in de omgeving van Luzy of Chiddes?

Naast het werk als makelaar in de regio Luzy, geniet ik van het omliggende natuurgebied, met een diversiteit aan uitgestrekte bossen, kleine stroompjes en grote meren. Met typische dorpjes met kleine restaurantjes waar je nog voor "vooroorlogse prijzen" een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt. En een uiterst vriendelijke bevolking. De regio Luzy, waar ik je als makelaar de levens van generaties kan laten zien in de natuurstenen muren. Waar je voor, naar Nederlandse begrippen, een redelijk bedrag nog iets "leuks" met grond vindt. Waar je vervolgens in je vakanties met veel plezier van kunt genieten of waar je je droom kunt volgen en een nieuw leven kunt starten.

Droomt u ook van zo'n plek? Waar nabuurschap en lekker eten centraal in het leven staan, en waar het niet uitmaakt wat voor auto je voor de deur hebt staan? Dan kan ik, samen met mijn collega's, u goed begeleiden als makelaar in de regio Luzy. Wij hebben zelf die weg eerder bewandeld en kunnen ter plaatse als makelaar in de regio Luzy ons als geen ander verplaatsen in uw wensen.

ServiceImmo Agence Luzy - Chiddes (Nièvre)

Les Tanielles
58170 Chiddes
+33(0)6.68.85.94.90

sitemap