English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Organisatie
  Medewerkers
  Kopen
  Verkopen
  Begeleiding
  Zoekservice
  Vacatures

  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Over ServiceImmo  >  Tweede Huis Kopen Bourgogne

Een tweede huis kopen in de Bourgogne

Deskundige begeleiding
U wil een tweede huis kopen in de Bourgogne? Als u uit ons uitgebreide aanbod een tweede huis in de Bourgogne wilt kopen, maakt u geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging. De medewerkers van ServiceImmo staan u met raad en daad ter zijde bij de bezichtiging van tweede huizen die in de Bourgogne te koop staan. En adviseren u op het gebied van juridische- en bouwtechnische zaken. Zo bent u goed ge´nformeerd en kunt u een gefundeerde keuze maken bij het kopen van uw tweede huis in de Bourgogne. Echter, onze makelaar kan niet in uw hart kijken. De uiteindelijke beslissing om een tweede huis te kopen in de Bourgogne maakt u zelf en dat willen wij graag zo houden.

Degelijke ondersteuning
Als u het besluit genomen heeft om een tweede huis in de Bourgogne te kopen, gaan er veel zaken spelen die goed moeten worden georganiseerd. Wordt de basis goed gelegd, dan kunt u straks ook volop en probleemloos genieten van uw tweede huis in de Bourgogne.

ServiceImmo is daarbij uw bruggenbouwer. Wij zijn de schakel tussen u en alle overige betrokken partijen. Ons kantoor zorgt ervoor dat het hele traject goed verloopt, zodat alle betrokkenen er later tevreden op kunnen terugkijken. En tijdens dit hele proces houden we u regelmatig op de hoogte van de stand van zaken. Zo wordt het kopen van een tweede huis in de Bourgogne een feest.

ServiceImmo regelt onder andere de hypotheek in Frankrijk, het compromis de vente, de kadastrale gegevens, lood-, asbest- en termietenverklaringen, de eigendomsakte, de Safer, Tax Fonciere, Tax Habitation, Ordures Menageres, verzekeringen, water en elektra, etc.

Het enige dat u nog hoeft te doen na het kopen, is de sleutel in de voordeur van uw tweede huis in de Bourgogne te steken.

Service voor en na de overdracht bij het kopen van uw tweede huis in de Bourgogne

Ook na de koop, als u de trotse eigenaar bent geworden van uw tweede huis in de Bourgogne, kunt u gebruik blijven maken van onze dienstverlening. De medewerkers van ServiceImmo worden periodiek bijgeschoold. Wij delen deze kennis graag met u en blijven u graag van dienst.

Heeft u vragen over het kopen van een tweede huis in de Bourgogne?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap