English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Organisatie
  Medewerkers
  Kopen
  Verkopen
  Begeleiding
  Zoekservice
  Vacatures

  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

 
 
U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Over ServiceImmo  >  Werken In Frankrijk

Werken in Frankrijk bij ServiceImmo

Wat is ServiceImmo?
Wilt u werken in Frankrijk, dan is ServiceImmo mogelijk iets voor u. ServiceImmo is geen klassiek onroerendgoedbedrijf, maar een moderne multimediale organisatie. De medewerkers van ServiceImmo werken in Frankrijk zelfstandig binnen een zeer succesvolle formule. Tegelijkertijd zijn zij ook meer: Mensen binnen de ServiceImmo organisatie hebben hun hart en passie gevolgd. Ze hebben de keuze gemaakt om hun dromen te verwezenlijken en te gaan werken in Frankrijk. Daarmee hebben zij gekozen voor een ander leven. Een leven in vrijheid en ongebondenheid. Een leven in rust en vriendelijkheid.

Wat biedt ServiceImmo?
Hoe rustiek de buitenkant ook mag zijn, ServiceImmo is een hightech organisatie met een uitgebreid netwerk in West-Europa. Kwaliteit, service, accuraatheid en een gedegen begeleiding zijn zichtbaar voor de klant. Daarachter zit een uitgebalanceerde formule waarin marktkennis, marketing, IT, inkoop, verkoop, juridische activiteiten en coaching zijn gebundeld. Hierdoor is een compleet systeem ontstaan waarmee u als medewerker direct en zorgeloos aan de slag kunt gaan. Werken in Frankrijk was nog nooit zo eenvoudig.

Daarbij hoeft u zich alleen zorgen te maken om het in de verkoop nemen van mooie karakteristieke objecten en het bezoeken hiervan met klanten. Absoluut de leuke aspecten van het vak! De overige zaken waar u met uw werk in Frankrijk mee te maken krijgt, worden door ServiceImmo voor u geregeld.

Ondernemende mensen die zelfstandig willen werken in Frankrijk binnen onze branche krijgen bij ServiceImmo een vliegende start. En krijgen eenzelfde degelijke begeleiding als die ServiceImmo haar klanten geeft. Werken in Frankrijk was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Vereisten als u gaat werken in Frankrijk

Wie bent u?
Leeftijd, opleiding en locatie spelen in de arbeidsmarkt in Frankrijk een grote rol. Echter als u gaat werken in Frankrijk binnen de organisatie van ServiceImmo, speelt dit een ondergeschikte rol. Passie, aandacht en zorg des te meer. Als medewerker van ServiceImmo heeft u een 'klik' met het vak dat we uitoefenen en een 'klik' met het land waarin we wonen.

Daarnaast beschikt u over een gezond commercieel inzicht, heeft u interesse in het vak, bent u in staat zelfstandig te werken in Frankrijk en beschikt u over de benodigde sociale vaardigheden om klanten goed van dienst te kunnen zijn. Deze eigenschappen zult u telkens opnieuw ten toon moeten spreiden. Doet u dit niet dan zal dat uw eigen succes ondermijnen en wordt u daar door collega's van ServiceImmo op aangesproken.

Geīnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd om in Frankrijk te werken? Neem contact op met ServiceImmo voor een kennismakingsgesprek.

Heeft u vragen over werken in Frankrijk?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap