English Nederlands
 
___

___

___

  Over ServiceImmo
  Klantervaringen 
  Over Frankrijk

U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Huis Verkopen Frankrijk

Hoe verkoopt u uw huis in Frankrijk?

U wilt uw huis in Frankrijk verkopen en zoekt daarbij naar de juiste weg. U kunt uw huis in Frankrijk op verschillende manier verkopen. Bij ServiceImmo vindt u al deze verschillende manieren onder één dak. ServiceImmo biedt u maximale mogelijkheden om uw huis in Frankrijk op de juiste manier en via de beste kanalen onder de aandacht te brengen.

Als u uw huis in Frankrijk wilt verkopen, komt één van de medewerkers van ServiceImmo bij u langs. Gezamenlijk kunt u de prijsstelling en de verkoopmogelijkheden bespreken. Tevens kan onze medewerker u vertellen wat de verkoopkansen van uw huis in Frankrijk zijn.

Lees hier verder als u uw woning in de Nièvre wilt verkopen?

De verkoop van uw huis in Frankrijk

Indien u besluit tot verkoop van uw huis in Frankrijk, dan zorgt ons kantoor ervoor dat uw huis onder de aandacht wordt gebracht in de volledige relevante doelgroep in West-Europa. Uw huis in Frankrijk zal worden geadverteerd in de landelijke media, op internet, op beurzen en op diverse andere manieren. ServiceImmo heeft daartoe contracten afgesloten met diverse media. Het gaat daarbij om specifieke doelgroep media, maar ook om veel bredere marketinginstrumenten. Daarnaast wordt het klantenbestand van ServiceImmo wekelijks geïnformeerd over huizen die in Frankrijk te koop staan.

Via de diverse kanalen bereikt ServiceImmo jaarlijks op deze manier een groep van 1.500.000 geïnteresseerden. De verkoop van uw huis in Frankrijk wordt op deze manier maximaal onder de aandacht gebracht.

De volledige en doortastende aanpak van ons kantoor brengt de verkoop van uw huis in Frankrijk zo breed mogelijk onder de aandacht, waardoor een snelle en goede verkoop realiseerbaar is.

Informeer bij ServiceImmo in uw regio naar een actieplan op maat.

 

Heeft u vragen over het verkopen van uw huis in Frankrijk?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.


sitemap