Informatie aanvragen

Hugo Verschoor

hugo@serviceimmo.nlEmail:

+33(0)6 40 25 88 43Telefoon:

Loading...
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres *
Ik bevestig hiermee dat ik automatisch ingeschreven wordt voor de mailinglijst

Stel uw vraag

Over de makelaar

Hugo Verschoor makelaar in Vauclaix voor de regio Lormes

Voordat ik makelaar werd in de regio van Lormes, had ik al jaren genoten van het geweldige Franse leven! Al heel jong mocht ik mee kamperen in Frankrijk (het vak van makelaar en het gebied rond Lormes waren toen nog ver van mij vandaan…). Achter onze Kever hing onze vouwcaravan. En daar achter kwam dan weer een gestaag aangroeiende file, op de toen nog veelal twee-, soms driebaanswegen. Tussen de middag aten we bij de alom aanwezige routiers en stopten we bij elke brocanteur. Makelaar in Lormes? Ik was er nog lang niet bezig!
Maar ook jaren later bleef Frankrijk de rode draad in mijn vakantiebestemmingen en het voelde steeds meer als thuiskomen, zodra de Belgisch-Franse grens gepasseerd werd. Het vak van makelaar en het gebied rond Lormes kwamen steeds dichterbij!

Zoekt u een makelaar in de omgeving van Lormes of Vauclaix?

Eind vorige eeuw deed zich de mogelijkheid voor om via een makelaar een huisje in de omgeving van Lormes te kopen en viel de keuze op het dorp Vauclaix. De rust, de ruimte, de schone lucht en de overweldigende natuur in de regio Lormes, waar ik nu als makelaar dagelijks in mijn werk van mag genieten, waren telkens weer een openbaring. Het werd steeds moeilijker om aan het eind van een vakantie of lang weekend de regio van Lormes weer te moeten verlaten. Het vak van makelaar en de regio Lormes, begonnen steeds harder aan me te trekken!

Nu woon en werk ik permanent als makelaar in de regio Lormes, gaan we “op vakantie” naar Nederland en kunnen we niet wachten weer terug “mogen”. Bij ServiceImmo heb ik van mijn hobby mijn (makelaars)werk gemaakt. Als makelaar mag ik steeds weer nieuwe schilderachtige plekjes ontdekken in mijn “eigen” regio Lormes. En neem ik huizen in de regio rondom Lormes in de verkoop, die ik als makelaar vaak graag zelf zou willen bewonen. Huizen met karakter en sfeer, die erop wachten om hun bewoners met dezelfde gelukzaligheid te vervullen die ik hier dagelijks als makelaar in de regio rond Lormes ervaar.

Ik zal u met veel plezier ontvangen, om u als makelaar de prachtige omgeving rond Lormes te laten zien!

Properties
Helaas

Er zijn geen resultaten gevonden.

Koop met voorkennis

Vul je emailadres in en ontvang als eerste het nieuwste woningaanbod.

ServiceImmo © 2019 | Disclaimer | Cookiebeleid | Webdesign: Vyrex Solutions