ServiceImmo gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Puy-de-Dôme, Tours-sur-Meymont

REF.SI1460

SI1460, Tours-sur-Meymont foto-0 blur SI1460, Tours-sur-Meymont foto-0
SI1460, Tours-sur-Meymont foto-1 blur SI1460, Tours-sur-Meymont foto-1
SI1460, Tours-sur-Meymont foto-2 blur SI1460, Tours-sur-Meymont foto-2
SI1460, Tours-sur-Meymont foto-3 blur SI1460, Tours-sur-Meymont foto-3
SI1460, Tours-sur-Meymont foto-4 blur SI1460, Tours-sur-Meymont foto-4
Club ServiceImmo blur

Alle foto’s zien van dit huis?

Meld je aan bij Club Service Immo!

Meld je aan

€ 144.000

Bekijk foto's

Alle foto’s zien van dit huis?

Meld je aan bij Club Service Immo!

Alle foto’s bij huizen bekijken
Gratis eerste aankoop advies
Nieuwste aanbod via mail
Maak persoonlijke zoekprofielen
Favoriete huizen bewaren

Bedankt voor uw registratie.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Omschrijving

Gerenoveerde (vakantie-)woning met schuur én bijzonder gastenverblijf.

Tours-sur-Meymont is een kleine gemeenschap gelegen in het departement Puy-de-Dôme en onderdeel van het regionale natuurpark Livradois-Forez. De woning maakt onderdeel uit van een kleinschalig en landelijk gelegen gehucht.

Een paar jaar geleden was het niet meer dan een bouwval. Het is nu een volledig gerenoveerde smaakvolle, lichte en moderne woning met diverse autenthieke elementen.

In de entree op de begane grond vallen direct de natuurstenen muur, enorme plavuizen, het balkenplafond, oude deuren en de fraaie schouw op. Het is mogelijk uw auto binnen te parkeren, maar ook om deze ruimte niet als garage maar bijvoorbeeld als overdekt terras te gebruiken. Verder treft u op de begane grond nog een toilet en slaapkamer met douche aan. Via de oude stenen trap komt u op de verdieping. Het gebruik van grote ramen en lichte kleuren geven het een frisse en moderne uitstraling. U komt binnen in een grote leefruimte met open keuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde is een tweede slaapkamer (nu in gebruik als werkkamer) met douche.

De schuur en woning worden gescheiden door een gang. Er ligt reeds een door een architect ontworpen uitbreidingsplan klaar. In dit plan worden woning en schuur met elkaar verbonden en is binnen de schuur nog eens 100 meter extra woonruimte gecreeerd. Maar de schuur mag natuurlijk ook gewoon schuur blijven. In de vorm van een caravan beschikt deze nu reeds over een compleet gastenverblijf. In de deuren van de caravanstalling zijn zelfs luiken gemaakt om ook uw gasten te kunnen laten genieten van het fraaie uitzicht.

In totaal bestaat het uit 1209 m2 land. De bebouwde percelen (woning en schuur) beslaan hiervan een oppervlakte van zo'n 169 m2. Daarnaast behoren nog een aantal percelen land tot het object. Een perceel van 88 m2 direct tegenover de woning en een van 72 m2 direct naast de woning. Beide geschikt als extra parkeerruimte of als tuin/terras. Geheel op het zuiden ligt, direct voor de schuur, een groter perceel van 880m2, momenteel in gebruik als fruitgaard en tuin. Gezien de fraaie vergezichten en de zonnige ligging is dit een heerlijk plek en eveneens geschikt voor andere buitenactiviteiten.

Ook van dit object zijn, vooruitlopend op een eventuele bezichtiging, een aantal korte video opnames beschikbaar. Op verzoek kan deze virtuele visite u per Whatsapp worden toegezonden.

Maarten van Riessen
+33 6 86 55 10 17

Kenmerken

Nabij
Tours-sur-Meymont
Woonhuis
100m²
Categorie
Boerderijen en plattelandswoningen
Type terrein
Tuin
Ligging
Gehucht
Bouwtype
Vrijstaande woning
Elektriciteit
Ja
Water
Ja
Verwarming
Hout icm elektrisch
Voorzieningen
Binnen 10 minuten
Oppervlakte perceel
1.209m²
Energieverbruik
Broeikasgasemissies

Plattelandswoning

Oppervlakte gebouw
100
Kamers
3
Woonkamers
1
Eetkamers
1
Keukens
1
Slaapkamers
2
Badkamer met douche
2
Toiletten
1
Garages
1
Bijgebouwen
1
[ { "city": "Tours-sur-Meymont", "zipCode": "63590", "lat": 0, "lng": 0, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Interesse? Neem contact met mij op

Ik vertel graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
0624/3274/27393