VACATURE

Makelaar in Frankrijk

Over de vacature

De buitendienst van ServiceImmo is verspreid over verschillende regionale gebieden. In de Nièvre hebben wij op dit moment een vacature voor een verkoopmakelaar, voor +/- 20 uur in de week. Meer uren zijn mogelijk.

Over het werk dat je gaat doen

Als verkoopmakelaar ben je de belangrijkste schakel tussen koper en verkoper. Je bent constant op zoek naar geschikte woningen, neemt woningen in de verkoop, maakt advertenties en bezoekt woningen met aspirant kopers. Met jouw gevoel voor karakteristieke woningen en de droom van de klant, weet je de match te maken tussen vraag en aanbod. Je snapt bovendien de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra, waardoor klanten met een goed gevoel voor de juiste woning of de juiste prijsstelling kiezen. Je bent iemand die goed de balans weet te vinden tussen klantgericht denken en de zakelijke tijdsinvestering om een woning verkocht te krijgen. Je focus en passie liggen bij karakteristiek, Frans plattelands onroerend goed.

Functie-eisen

Bij ServiceImmo moet je zelfstandig kunnen werken in een landelijke, maar tegelijkertijd internationale omgeving. Je hebt een open en vriendelijke uitstraling en voelt goed aan hoe een klant benaderd moet worden. Je hebt daarnaast commercieel inzicht en een natuurlijk gevoel om met de juiste tijdsinvestering de juiste match te maken tussen een koper en een woning. Je hebt een proactieve instelling en weet van aan- en doorpakken. Je spreekt Nederlands en Frans. Engels is een pré.

Beschikbaarheid

Klanten van ServiceImmmo rijden vaak honderden kilometers om hun droomwoning te komen bekijken. We verwachten daarom van jou een flexibele instelling, zodat jij er bent als de klant er is. Dat kan ook in het weekend, op feestdagen of tijdens (school)vakanties zijn. Uiteraard is alles, in overleg met je collega’s, bespreekbaar.

Wat heeft ServiceImmo jou te bieden?

ServiceImmo biedt je de mogelijkheid om vanuit huis te werken, met flexibele werktijden die je zelf indeelt. Je werkt in een internationale werkomgeving, binnen een kleine en platte organisatie, in een sociale en dynamische werkomgeving. Vanuit ServiceImmo krijg je een goede ondersteuning, zowel in je dagelijkse werkzaamheden als qua opleiding, zodat je maximaal kunt focussen op het vinden en bezichtigen van woningen. Alle andere werkzaamheden, die daar niet mee te maken hebben, worden voor je geregeld. Je werkt binnen een punctuele organisatie, met collega’s die binnen 24 uur op jouw vragen en die van je klanten reageren. ServiceImmo investeert daarnaast ook in jouw succes door een gedegen internationale marketing en het blijvend updaten van de IT-systemen die tot je dienst staan. Ook als jij even geen geschikte woning kunt vinden, zorgen je collega’s ervoor dat er een doorlopend en wisselend woningaanbod van +/- 100 woningen is, waardoor ook jouw woningen onder de aandacht blijven komen.

Wat verwachten we dat je zelf meeneemt?

Zie je deze job wel zitten, dan dien je zelf doorzettingsvermogen, commerciële vaardigheden, een flexibele instelling, een goede werkethos, een auto, een computer en een goede camera mee te nemen.

Solliciteren

Bij ServiceImmo houden we niet van bureaucratische en lange procedures. Heb je interesse? Stuur een email met je motivatie, cv en alle informatie die in jouw ogen relevant is. We vinden inzet en motivatie belangrijker dan een diploma. Je ontvangt binnen 24 uur een eerste reactie.

Loopbaan mogelijkheden

Als jij groeit, groeit ServiceImmo. We staan er daarom voor open als je verder wilt groeien in je werk, om zo te doen waar jij het beste in bent.

Ik ben geïnteresseerd!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen.

Koop met voorkennis

Vul je emailadres in en ontvang als eerste het nieuwste woningaanbod.

ServiceImmo © 2019 | Disclaimer | Cookiebeleid | Webdesign: Vyrex Solutions