Covid-19

Hoe gaat ServiceImmo om met Covid-19?

In verband met de uitbraak van het Covid-19 en de verregaande maatregelen die geadviseerd worden door de overheid, vertellen wij u graag hoe ServiceImmo er voor zorgt dat de risico’s van de verspreiding van het virus voor haar klanten zo klein mogelijk gehouden wordt. We sluiten daarbij aan bij de adviezen van de overheid en wij verwachten van onze verkopers en (aspirant) kopers dat zij dit ook doen.

Als u een afspraak heeft met één van onze collega’s, dan vragen wij u de volgende uitgangspunten te respecteren:

  • Gelieve uw afspraak te annuleren indien u een verkoudheid, hoest, keelpijn, of koorts heeft.
  • Wij schudden geen handen, maar verwelkomen onze cliënten met een glimlach. Wij zullen op een gepaste afstand blijven van minimaal ca. 1,5 meter.
  • Alle afspraken kunnen doorgang vinden, maar het is ter beoordeling van onze makelaar of hij/zij wel of niet bij de afspraak aanwezig is. Een en ander zal per situatie worden beoordeeld in goed overleg met de aspirant koper en de verkoper.
  • Voorafgaand aan een afspraak vragen wij u om per e-mail een verklaring af te leggen over uw gezondheid. Deze e-mail dient beantwoord te zijn, anders mag onze makelaar de bezichtiging weigeren.
  • Tijdens een verkoopgesprek van uw woning vragen wij u maximaal met 2 personen aanwezig te zijn. Onze makelaar-taxateur loopt zelfstandig door de woning.
  • Een bezichtiging met aspirant kopers vindt plaats met maximaal 2 personen tegelijk en de makelaar. Wij verzoeken u geen kinderen, ouders, vrienden of huisdieren mee te nemen.
  • Opvolgende kijkers mogen alleen naar binnen als de voorgaande kijker naar buiten is vertrokken.
  • Om de afstand, in het te bezichtigen pand, te kunnen waarborgen, is de makelaar niet in dezelfde ruimte als de andere aanwezigen. Wij verzoeken daarom aan klanten om pen en papier mee te nemen, zodat eventuele vragen genoteerd kunnen worden, zodat de makelaar uw vragen nadien kan beantwoorden.
  • Woningen en andere objecten worden niet op afstand digitaal bezichtigd en worden niet ongezien verkocht.
  • Het tekenen van een koopovereenkomst zal op afstand en digitaal plaatsvinden.

Op deze wijze denken wij mee in belang van uw gezondheid, alsook de gezondheid van onze collega’s. Alleen samen kunnen we de risico’s van het virus beperken. Wij vertrouwen daarom op uw medewerking en begrip.

Voor eventuele vragen kunt u bellen met één van onze makelaars of mailen naar info@serviceimmo.nl.

Zodra er wijzigingen in de maatregelen zijn, zullen we aan de hand hiervan onze werkwijze aanpassen.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen.