ServiceImmo gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

visual over ons

Jouw doel is ons doel

Onze kracht

Door ons kleine team zijn we uitstekend in staat om flexibel, deskundig en persoonlijk met jou te schakelen. Het contact met één van ons zal voelen alsof je jouw persoonlijke makelaarsteam tot je beschikking hebt. We denken graag met je mee, om exact jouw droomhuis te vinden.

ContactOns aanbod

checkmark-secondary

Je zoekt een karakteristieke woning

Je bent op zoek naar oud, Frans, plattelands onroerend goed in Frankrijk. Met originele elementen, zonder al te grote verbouwingen en met uitzicht. Voor een betaalbare prijs. Je vindt de ligging van een woning belangrijk bij je keuze. De makelaars van ServiceImmo zoeken gericht naar karakteristieke woonobjecten, die aan jouw wensen voldoen. Voldoet een woning niet aan de voor jou zo belangrijke wensen, dan vind je deze niet terug op onze website.

checkmark-secondary

Je wilt niet voor
niets rijden

Je moet enkele honderden kilometers rijden vanuit Nederland of België om woningen te komen bekijken. We laten je natuurlijk niet voor niets komen. Als de woning die je wilt bezichtigen niet aan jouw verwachtingen voldoet, hebben we in de meeste gevallen een selectie aan alternatieve woningen beschikbaar, die aansluitend bezichtigd kunnen worden.

checkmark-secondary

Je wilt graag geholpen worden bij
het verwezenlijken van je droom

Ook wij zijn begonnen met de droom om een huis in Frankrijk te kopen. Die droom hebben we waargemaakt! We weten hoe we jou kunnen helpen om jouw droom te verwezenlijken. We doen met plezier ons werk. Vanuit passie voor oud, onroerend goed en omdat we er plezier aan beleven om onze passie (voor het land en zijn huizen) met jou te delen. We laten je graag kennismaken met wat mogelijk jouw nieuwe woon- of vakantieomgeving kan gaan worden. Die omgeving kennen we persoonlijk en als onze eigen broekzak.

Hoe werken we
met jou samen?

Je vraagt foto’s en/of
informatie op
via onze website.

Je neemt contact op voor
het maken van een
bezichtigingsafspraak.

We maken persoonlijk
kennis en bespreken jouw
wensen en mogelijkheden.

Je bezichtigt
de geselecteerde
woningen.

Zit jouw droomwoning er niet bij? Dan beginnen we gewoon weer opnieuw! Net zo lang tot jij tevreden bent. Door het contact met één van ons en door het gezamenlijk bezichtigen van de huizen, leren wij jouw wensen kennen. Zo vinden we uiteindelijk net dan ene huis, dat nog niemand anders ontdekt heeft.

Bekijk ons aanbod Neem contact op

Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Bij ServiceImmo werken we met gepassioneerde Frankrijkliefhebbers – die veelal een tweede leven in Frankrijk begonnen zijn – en tech- en marketingprofessionals, die vaak nog in een eerste fase van hun carrière zitten. Ons bedrijf is een samensmelting van collega’s die, met uiteenlopende achtergrond en vaardigheden, een praktische en flexibele werkinstelling hebben. We komen van buiten Frankrijk, maar we delen de passie voor het Franse plattelandsleven en de wens om ook voor anderen de droom van een huis op het Franse platteland waar te kunnen maken.

Ontmoet ons team Werken bij ServiceImmo

Ontmoet ons team