ServiceImmo gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Disclaimer

De auteursrechten van de inhoud van deze website en de mailings behoren toe aan ServiceImmo. Aan de gepresenteerde informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

ServiceImmo heeft de inhoud van de pagina’s zo zorgvuldig mogelijk samengesteld, maar kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de volledige juistheid van alle gegevens. Verwijzingen naar sites die niet door ServiceImmo worden onderhouden, zijn louter ter informatie opgenomen. Hoewel ServiceImmo uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ServiceImmo worden onderhouden wordt afgewezen.