ServiceImmo gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

visual Werken bij ServiceImmo

Passie voor Frankrijk

Werken bij ServiceImmo

Bij ServiceImmo werken we er elke dag aan om het mooiste, karakteristieke woningaanbod samen te stellen, om zo voor jou je ideale droomhuis te kunnen vinden.

Onze medewerkers Bekijk vacatures

Cultuur & Visie

Bij ServiceImmo werken we met gepassioneerde Frankrijkliefhebbers – die veelal een tweede leven in Frankrijk begonnen zijn – en tech- en marketingprofessionals, die vaak nog in een eerste fase van hun carrière zitten. Ons bedrijf is een samensmelting van collega’s die, met uiteenlopende achtergrond en vaardigheden, een praktische en flexibele werkinstelling hebben. We komen van buiten Frankrijk, maar we delen de passie voor het Franse plattelandsleven en de wens om ook voor anderen de droom van een huis op het Franse platteland waar te kunnen maken. Daarbij delen we de visie om dit te doen vanuit een open en eerlijke werkrelatie met de klant.

Als je bij ons werkt, maak je deel uit van een kleinschalig, gedreven team met een plezierige werksfeer, in een veranderende werkomgeving. We houden niet van bureaucratie en proberen zoveel mogelijk werkzaamheden online en geautomatiseerd uit te voeren, waardoor er zoveel mogelijk tijd overblijft voor het persoonlijke contact met de klant.

ServiceImmo Kernwaarden

We werken met een glimlach, waar een aantal kernwaarden aan ten grondslag liggen.

Eigen inzet

We zijn zelfstandige doeners, gedreven door nieuwsgierigheid, enthousiasme en de wens om een droom te verwezenlijken. Zowel voor de klant als voor onszelf.

Leren door te doen

Wat we vandaag doen, kan morgen misschien weer iets beter. We zijn leergierig en begrijpen dat elke nieuwe verkoop weer nieuwe leerpunten met zich mee kan brengen, zowel op intermenselijk als juridisch gebied. Door te leren van elk dossier en van elkaar, verbeteren we telkens opnieuw onze vaardigheden. We maken fouten, leren ervan en proberen het opnieuw. Tot het lukt. We evalueren wat we vandaag gedaan hebben en vragen ons af wat we morgen beter kunnen doen.

Technologie

ServiceImmo kan niet zonder technologie en goed werkende software. Veel van die software bouwen we zelf, zoals de applicatie van waaruit het woningaanbod gedeeld wordt met externe partijen. Dat heeft als voordeel dat we onze software ook elke dag weer beter kunnen maken. En de doorontwikkeling, implementaties en updates zelf in de hand hebben.

Flexibiliteit

We werken wanneer de klant daar om vraagt, op wisselende dagen en wisselende tijden. Soms is het rustig, soms moeten we hollen om elke klant die aandacht te geven die hij verdient. We spreken door de dag heen verschillende talen en zitten het ene moment met een oude, Parijse dame aan tafel, om het volgende moment met een jong gezin op stap te zijn. Week en weekend lopen bij ons regelmatig door elkaar heen. Maar aan het einde van elke “werkdag” is er vaak weer de voldoening om in een prachtige werkomgeving het leukste huis voor een klant gevonden te hebben.

Mens gericht

We willen verwachtingen overtreffen. Net dat stapje extra zetten om een klant te verrassen. Maar we helpen ook nieuwe collega’s om succesvol te worden in het makelaarsvak. Zo helpen we met het opzetten van een eigen woningportefeuille en het noodzakelijke papierwerk om in Frankrijk aan de slag te mogen gaan.

Motivatie

Iedere ServiceImmo medewerker heeft zijn eigen motivatie om bij ServiceImmo te werken. Neem een kijkje in de werkdag van onze medewerkers en ontdek hun persoonlijke motivatie.

Motivatie bekijken

Openstaande vacatures

Makelaars

In diverse regio’s/departementen zijn wij op zoek naar enthousiaste fulltime en parttime medewerkers!

ServiceImmo is een makelaarsorganisatie met een sterk kwaliteitskenmerk die op een transparante en vriendelijke manierbegeleidt bij de koop of verkoop van een droomhuis in Frankrijk.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

ServiceImmo is een makelaarsorganisatie met een sterk kwaliteitskenmerk die op een transparante en vriendelijke manier begeleidt bij de koop of verkoop van een droomhuis in Frankrijk.

Denk je dat je op een andere manier iets voor ServiceImmo kunt betekenen, dan horen we dat graag van jou.

Open sollicitatie

Jouw toekomstige Collega’s

Pieter van Dam

Pieter van Dam

Wat doe ik bij ServiceImmo:
Mijn woon- en werkgebied bevindt zich in het departement Haute-Vienne met een kleine overlap naar de westelijke Creuse (Saint-Maurice-la-Souterraine naar Bourganeuf) en het uiterste noorden van de Corrèze (tot Bugeat). Een prachtig gebied om te wonen, heuvelachtig, veel bossen, zuivere lucht en niet te toeristisch! Zelf woon ik in Sussac, ten oosten van Limoges.

Mijn motivatie:
Ik doe graag mijn uiterste best om de ideale woning te vinden of om uw woning te verkopen. Dit begint met goed te luisteren naar uw wensen en dit hierna om te zetten naar een stijlvolle annonce die uw wensen weerspiegelen. Mijn opdracht is geslaagd als uw wensen vervuld kunnen worden en ik koper en verkoper gelukkig heb weten te maken.

Henri Martin

Henri Martin

Wat doe ik bij ServiceImmo?
Ik ben makelaar in het centrum van de Nièvre. Mijn werkgebied ligt binnen een straal van +/- 45 minuten rondom mijn woonplaats. De afstanden zijn in dit gebied redelijk groot. Maar telkens geniet ik van het prachtige landschap, is het een plezier om hier rond te rijden en de seizoenen mee te maken. Ik zoek alleen woningen die de karakteristieke uitstraling hebben, op locaties waar mijn klanten van dromen. Gelukkig zijn er hiervan veel in dit gebied.

Mijn motivatie
Iedere keer als ik een geschikt huis in de verkoop neem, word ik blij met de gedachte dat ik de verkoper van dienst kan zijn én dat ik voor een koper een droom in vervulling kan laten komen. Het is juist het positieve contact met mensen, via prachtige woningen, dat mij de grootste voldoening geeft. Dit motiveert mij telkens weer om met mijn werk door te gaan.

Maarten van Riessen

Maarten van Riessen

Wat doe ik bij ServiceImmo?
Ik ben makelaar in de Dordogne, oftewel “Le Perigord” met haar kleurrijke streken. Mijn werkgebied ligt rondom mijn kantoor in het historische centrum van Excideuil. Het bevindt zich grofweg binnen de driehoek Jumilhac le Grand, Perigueux en Terrasson la Villedieu en beslaat dus zowel delen van de Perigord vert, blanc en noir.”

Mijn motivatie
Tevreden klanten, daar doe ik het voor! Ik denk graag met onze klanten mee en hen blij maken geeft mij erg veel voldoening. In deze mooie streek kan je echt de meest bijzondere woningen aantreffen. Het vinden van de allerfijnste plekken beleef ik als een groot avontuur.

Wanda Stoops

Wanda Stoops

Wat doe ik bij ServiceImmo?
Ik ben makelaar in het noorden van de Nièvre en in de Yonne. Elke keer als ik vertrek vanuit mijn huis om op zoek te gaan naar de pareltjes in dit gebied, verbaas ik me weer over de schoonheid die elk seizoen biedt en de rust die ik ervaar door hier te zijn.

Mijn motivatie:
Ik geniet ervan om te zien wat voor potentie elk huis heeft. Een bouwval voor weinig heeft vaak verborgen schatten, die pas tot uiting komen als de bewoners er hun eigen plekje van maken. Een zolder waar nog een oud schilderij is achtergebleven, of een uitzicht dat adembenemend is. Aan elk huis is iets moois te ontdekken!
Heeft u liever een kant- en klare woning, waar u in de zomer zelf kunt verblijven, of waar u uw B&B kunt starten, ook dat is mogelijk.
Ik kijk er naar uit om u en uw wensen te leren kennen, zodat wij samen op zoek kunnen gaan naar uw droomhuis. Eén ding is zeker: het is al gebouwd!

Kees Bleekemolen

Kees Bleekemolen

Wat doe ik bij ServiceImmo?
Ik ben makelaar in het Zuid-Westen van de Nièvre. Mijn werkgebied ligt binnen een straal van +/- 30 minuten rondom mijn woonplaats. Meerdere keren per week trek ik er op uit om te genieten van de omgeving en om woningen te bekijken. Als ik denk dat een woning geschikt is voor één van onze klanten, neem ik de woning in de verkoop.

Mijn motivatie
Het vinden van het juiste huis heeft tijd nodig. Soms vind je niets, soms komen er in één keer meerdere geschikte woningen op je pad. Het vergt veel tijd en soms ook creativiteit om samen met een klant een geschikte woning, of een geschikte koper te vinden. Wanneer het dan toch gelukt is, geeft me dit de voldoening om weer opnieuw op zoek te gaan.

Ingrid Jansens

Ingrid Jansens

Wat doe ik bij ServiceImmo?
Mijn werk- en woongebied bevindt zich in het zuiden van het departement de Dordogne, rond de driehoek Monpazier, Cadouin en Belvès. Er is hier veel te doen en te zien: mooie steden en dorpjes, de rivieren de Dordogne en de Vézère, grotten, kastelen, wandelen, fietsen, kanoën, etc. Ik vind dit persoonlijk één van de mooiste gebieden van Frankrijk.

Mijn motivatie
Ik geniet als ik door dit mooie heuvelachtige gebied rondrijd op zoek naar mooie karakteristieke woningen. Ik zie het als mijn missie om goed te luisteren naar de wensen van de klant en te blijven zoeken, tot ik het huis heb gevonden dat het droomhuis is of kan worden.