Nièvre, Saint-Révérien

REF.SI1370

SI1370, Saint-Révérien foto-0 blur SI1370, Saint-Révérien foto-0
SI1370, Saint-Révérien foto-1 blur SI1370, Saint-Révérien foto-1
SI1370, Saint-Révérien foto-2 blur SI1370, Saint-Révérien foto-2
SI1370, Saint-Révérien foto-3 blur SI1370, Saint-Révérien foto-3
SI1370, Saint-Révérien foto-4 blur SI1370, Saint-Révérien foto-4
Club ServiceImmo blur

Alle foto’s zien van dit huis?

Meld je aan bij Club Service Immo!

Meld je aan
Verkocht

€ 160.500

Bekijk foto's

Alle foto’s zien van dit huis?

Meld je aan bij Club Service Immo!

Alle foto’s bij huizen bekijken
Gratis eerste aankoop advies
Nieuwste aanbod via mail
Maak persoonlijke zoekprofielen
Favoriete huizen bewaren

Bedankt voor uw registratie.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Omschrijving

Statige boerenwoning op 8.000m²

Dit statige huis bevindt zich in een klein maar gezellig gehucht temidden van de natuur. Het is een ruim huis met hoge plafonds en veel ramen zodat er veel daglicht binnenkomt. Behalve als uniek vakantiehuis is het ook uitstekend geschikt om permanent te bewonen.

U betreedt het huis via de hal, met aan de linkerzijde de royale badkamer, die behalve bad, douche en toilet ook een wasmachineplek bevat.
De hal leidt even verder naar de eetkamer en de open keuken (samen maar liefst 40m²), die een deur naar het terras bevat. De eetkamer kijkt uit op de boomgaard met appel- , kersen- en pruimenbomen en een kweepeer.
Rechts van de eetkamer bevindt zich de grote woonkamer (30m²).
Hoewel het hel huis wordt verwarmd door een cv-installatie, kunt u daar ook genieten van een haardvuur in de houtkachel. Op de vloer een houten parket.
Vanuit de eetkamer leidt een mooie houten trap u naar de overloop met rechts een slaapkamer en rechtdoor de ‘master’ van maar liefst 30m² en ramen aan beide zijden. Een luik geeft toegang tot de daarboven liggende zolder, die evenals de overloop makkelijk zou kunnen worden omgebouwd tot slaapkamer.

Aansluitend aan het woongedeelte bevindt zich een grote schuur die behalve als bergplaats voor gereedschap en tuinbenodigdheden ook dienst doet als zogeheten chaufferie (het ‘stookhok’, maar dat klinkt zo bot) met cv-ketel en voorraadvat.
Naast de chaufferie bevindt zich een grote schuur met hooizolder die dienst doet als garage. Vanwege de hoge toegangsdeuren kan daar ook een camper of caravan in worden geplaatst. De hooizolder die nu niet gebruikt wordt zou na verbouwing een magnifiek gastenverblijf of atelier kunnen opleveren.

Vanuit de keuken heeft u een schitterend vergezicht over de parkachtige tuin met reeds volgroeide en zeldzame bomen zoals een sequoia, een walnotenboom en een tulpenboom. Een lust voor het oog die wellicht uw kookkunst in de weg gaat zitten als u, al kokkerellend uit het keukenraam kijkt.
Vanuit die keuken loopt u direct het grote terras op waar u uw maaltijd een groot deel van het jaar, kunt gebruiken. Vanaf het terras heeft u ook toegang tot de gewelfde kelder om daar een bijpassend wijntje te zoeken. Is het te warm dan biedt de Catalpa voor het terras heerlijke beschutting waardoor een parasol overbodig is.

De omgeving van het huis is ronduit prachtig en nodigt uit om te fietsen en te wandelen. Ook zijn er meren in de buurt om te varen of een frisse duik te nemen. De bossen rondom staan in de herfst vol paddestoelen en reeds vanaf de lente groeien er cantharellen en volop bramen
Al met al is het huis instapklaar, dwz dat alle voorzieningen aanwezig zijn. Maar er moet wel wat aan onderhoud worden uitgevoerd.

Kenmerken

Nabij
Saint-Révérien
Woonhuis
140m²
Categorie
Boerderijen en plattelandswoningen
Type terrein
Parktuin
Ligging
Gehucht
Bouwjaar
1880
Bouwtype
Vrijstaande woning
Elektriciteit
Ja
Water
Ja
Verwarming
Hout icm olie
Afvoer
Aansluiting op de septic tank
Zwembad
nee
Voorzieningen
Binnen 10 minuten
Oppervlakte perceel
7.930m²
Energieverbruik
Broeikasgasemissies

Boerderij

Oppervlakte gebouw
140
Kamers
4
Woonkamers
1
Eetkamers
1
Keukens
1
Overlopen
1
Slaapkamers
2
Baden
1
Toiletten
1
Onbewoonde zolders
1
Kelders
1
Stookruimtes
1
Garages
1
[ { "city": "Saint-Révérien", "zipCode": "58420", "lat": 0, "lng": 0, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
smiley

Woning niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om op deze woning te reageren. Op zoek naar een vergelijkbare woning? Neem dan contact met ons op!

0722/5144/14034