Over ons

Wij helpen jou om je droomhuis te vinden

Je zoekt een karakteristieke woning

Je bent op zoek naar oud, Frans, plattelands onroerend goed in Midden-Frankrijk. Met originele elementen, zonder al te grote verbouwingen en met uitzicht. Voor een betaalbare prijs. Je vindt de ligging van een woning belangrijk bij je keuze. De makelaars van ServiceImmo zoeken gericht naar karakteristieke woonobjecten, die aan jouw wensen voldoen. Voldoet een woning niet aan de voor jou zo belangrijke wensen, dan vind je deze niet terug op onze website.

Je wilt niet voor niets rijden

Je moet enkele honderden kilometers rijden vanuit Nederland of België om woningen te komen bekijken. We laten je natuurlijk niet voor niets komen. Als de woning die je wilt bezichtigen niet aan jouw verwachtingen voldoet, hebben we in de meeste gevallen een selectie aan alternatieve woningen beschikbaar, die aansluitend bezichtigd kunnen worden.

Je wilt graag geholpen worden bij het verwezenlijken van je droom

Ook wij zijn begonnen met de droom om een huis in Frankrijk te kopen. Die droom hebben we waargemaakt! We weten hoe we jou kunnen helpen om jouw droom te verwezenlijken.

Je wilt graag persoonlijk contact

We doen met plezier ons werk. Vanuit passie voor oud, onroerend goed en omdat we er plezier aan beleven om onze passie (voor het land en zijn huizen) met jou te delen. We laten je graag kennismaken met wat mogelijk jouw nieuwe woon- of vakantieomgeving kan gaan worden. Die omgeving kennen we persoonlijk en als onze eigen broekzak.

Onze kracht

  • Wij hebben doorlopend een wisselend woningaanbod van +/- 100 woningen.
  • We zijn gespecialiseerd in karakteristiek onroerend goed.
  • We kennen elke woning persoonlijk, omdat elke woning specifiek wordt toegewezen aan één van ons.
  • Het woningaanbod op onze website is altijd actueel. Verkochte woningen worden direct verwijderd.
  • We reageren op werkdagen binnen 24 uur op aanvragen.
  • We zijn internationaal actief en weten hoe we cultuurverschillen kunnen overbruggen.
  • We bieden betaalbare woningen aan op een redelijke reisafstand van Nederland en België.

Jouw doel is ons doel

Door ons kleine team zijn we uitstekend in staat om flexibel, deskundig en persoonlijk met jou te schakelen. Het contact met één van ons zal voelen alsof je jouw persoonlijke makelaarsteam tot je beschikking hebt. We denken graag met je mee, om exact jouw droomhuis te vinden.

Hoe werken we met jou samen?

Je vraagt foto’s en/of informatie op via onze website.

Je neemt contact op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

We maken persoonlijk kennis en bespreken jouw wensen en mogelijkheden.

We bezichtigen geschikte woningen.

Zit jouw droomwoning er niet bij? Dan beginnen we gewoon weer opnieuw! Net zo lang tot jij tevreden bent. Door het contact met één van ons en door het gezamenlijk bezichtigen van de huizen, leren wij jouw wensen kennen. Zo vinden we uiteindelijk net dan ene huis, dat nog niemand anders ontdekt heeft.

Ontmoet het team van ServiceImmo

Ontmoet een makelaarsteam dat met je meedenkt en je helpt om jouw droom te verwezenlijken. Of lees hun persoonlijke motivatie.

Kees is een gevoelsmens pur sang. Met zijn intuïtie en goede kennis van de markt, weet hij het juiste huis voor je te vinden. Met zijn lange levenservaring als voormalig marineman, legt hij voor jou probleemloos het eerste, prettige contact met de verkoper.

Neem contact op met Kees

Onder begeleiding van Henri’s, in 40 jaar opgebouwde deskundigheid, vind je met een gerust hart jouw droomhuis. Henri is nog net niet geboren als makelaar. Het vak kent voor hem – en daarmee voor jou – geen enkel geheim meer.

Neem contact op met Henri

Steven is de Benjamin onder onze makelaars. Met zijn jeugdig enthousiasme is hij de geknipte persoon om het droompand voor je te zoeken en te vinden. Zijn sociale ingesteldheid en doelgerichtheid zorgen ervoor dat hij er alles aan zal doen om jouw persoonlijke aankooptraject tot in de puntjes te verzorgen.

Neem contact op met Steven

Marinus gaat graag voor jou aan de slag om de juiste woning te vinden. Het invullen van de droom van de klant, motiveert hem om telkens weer op zoek te gaan. Waarbij hij tegelijkertijd geniet van het Bourgondische landschap, waar hij zelf ook met veel plezier in woont.

Neem contact op met Marinus

Cornelis heeft meer dan 40 jaar gewoond en gewerkt in Afrika. Met deze ervaring is hij in staat om bergen te verzetten, om voor jou het meest geschikte huis te vinden. Hij laat je graag zijn prachtige Loire-streek zien!

Neem contact op met Cornelis

ingrid

Een huis kopen of verkopen is een bijzondere gebeurtenis. Ingrid weet dat als geen ander. Met haar ruime ervaring, in Italië én Frankrijk, in het vinden van geschikte woningen, haar oprechte interesse en haar enthousiasme, weet zij jouw woonwensen uitstekend te vertalen. Ingrid helpt je graag met het zoeken naar en het vinden van een mooie karakteristieke woning in de Dordogne.

Neem contact op met Ingrid

Word jij één van onze nieuwe collega’s?

Lees hier wat ServiceImmo jou te bieden heeft

Koop met voorkennis

Vul je emailadres in en ontvang als eerste het nieuwste woningaanbod.

ServiceImmo © 2019 | Disclaimer | Cookiebeleid | Webdesign: Vyrex Solutions