Werken bij ServiceImmo

Bij ServiceImmo werken we er elke dag aan om het mooiste, karakteristieke woningaanbod samen te stellen, om zo voor jou je ideale droomhuis te kunnen vinden.

Cultuur & Visie

Bij ServiceImmo werken we met gepassioneerde Frankrijkliefhebbers – die veelal een tweede leven in Frankrijk begonnen zijn – en tech- en marketingprofessionals, die vaak nog in een eerste fase van hun carrière zitten. Ons bedrijf is een samensmelting van collega’s die, met uiteenlopende achtergrond en vaardigheden, een praktische en flexibele werkinstelling hebben. We komen van buiten Frankrijk, maar we delen de passie voor het Franse plattelandsleven en de wens om ook voor anderen de droom van een huis op het Franse platteland waar te kunnen maken. Daarbij delen we de visie om dit te doen vanuit een open en eerlijke werkrelatie met de klant.

Als je bij ons werkt, maak je deel uit van een kleinschalig, gedreven team met een plezierige werksfeer, in een veranderende werkomgeving. We houden niet van bureaucratie en proberen zoveel mogelijk werkzaamheden online en geautomatiseerd uit te voeren, waardoor er zoveel mogelijk tijd overblijft voor het persoonlijke contact met de klant.

ServiceImmo Kernwaarden

We werken met een glimlach, waar een aantal kernwaarden aan ten grondslag liggen.

Eigen inzet

We zijn zelfstandige doeners, gedreven door nieuwsgierigheid, enthousiasme en de wens om een droom te verwezenlijken. Zowel voor de klant als voor onszelf.

Flexibiliteit

We werken wanneer de klant daar om vraagt, op wisselende dagen en wisselende tijden. Soms is het rustig, soms moeten we hollen om elke klant die aandacht te geven die hij verdient. We spreken door de dag heen verschillende talen en zitten het ene moment met een oude, Parijse dame aan tafel, om het volgende moment met een jong gezin op stap te zijn. Week en weekend lopen bij ons regelmatig door elkaar heen. Maar aan het einde van elke “werkdag” is er vaak weer de voldoening om in een prachtige werkomgeving het leukste huis voor een klant gevonden te hebben.

Leren door te doen

Wat we vandaag doen, kan morgen misschien weer iets beter. We zijn leergierig en begrijpen dat elke nieuwe verkoop weer nieuwe leerpunten met zich mee kan brengen, zowel op intermenselijk als juridisch gebied. Door te leren van elk dossier en van elkaar, verbeteren we telkens opnieuw onze vaardigheden. We maken fouten, leren ervan en proberen het opnieuw. Tot het lukt. We evalueren wat we vandaag gedaan hebben en vragen ons af wat we morgen beter kunnen doen.

Mensgericht

We willen verwachtingen overtreffen. Net dat stapje extra zetten om een klant te verrassen. Maar we helpen ook nieuwe collega’s om succesvol te worden in het makelaarsvak. Zo helpen we met het opzetten van een eigen woningportefeuille en het noodzakelijke papierwerk om in Frankrijk aan de slag te mogen gaan.

Technologie

ServiceImmo kan niet zonder technologie en goed werkende software. Veel van die software bouwen we zelf, zoals de applicatie van waaruit het woningaanbod gedeeld wordt met externe partijen. Dat heeft als voordeel dat we onze software ook elke dag weer beter kunnen maken. En de doorontwikkeling, implementaties en updates zelf in de hand hebben.

Motivatie

Iedere ServiceImmo medewerker heeft zijn eigen motivatie om bij ServiceImmo te werken. Neem een kijkje in de werkdag van onze medewerkers en ontdek hun persoonlijke motivatie.

Vragen over werken bij ServiceImmo?

Neem contact op via info@werkenbijserviceimmo.nl.

Wil je geen vacatures missen?

Stuur je mailadres naar nieuwevacatures@werkenbijserviceimmo.nl en blijf op de hoogte.

Koop met voorkennis

Vul je emailadres in en ontvang als eerste het nieuwste woningaanbod.

ServiceImmo © 2019 | Disclaimer | Cookiebeleid | Webdesign: Vyrex Solutions