Nièvre, Clamecy

REF.SI1381

SI1381, Clamecy foto-0 blur SI1381, Clamecy foto-0
SI1381, Clamecy foto-1 blur SI1381, Clamecy foto-1
SI1381, Clamecy foto-2 blur SI1381, Clamecy foto-2
SI1381, Clamecy foto-3 blur SI1381, Clamecy foto-3
SI1381, Clamecy foto-4 blur SI1381, Clamecy foto-4
Club ServiceImmo blur

Alle foto’s zien van dit huis?

Meld je aan bij Club Service Immo!

Meld je aan
Verkocht

€ 350.000

Bekijk foto's

Alle foto’s zien van dit huis?

Meld je aan bij Club Service Immo!

Alle foto’s bij huizen bekijken
Gratis eerste aankoop advies
Nieuwste aanbod via mail
Maak persoonlijke zoekprofielen
Favoriete huizen bewaren

Bedankt voor uw registratie.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Omschrijving

Herenhuis met zwembad op 7.000m²

Dit voormalige doktershuis staat aan de rand van een stadje, in de wijnstreek rondom Tannay. De ‘Coteaux-de-Tannay’ is geen groot wijngebied maar er komen gerenommeerde wijnen vandaan.
Het is een stijlvol huis dat de sfeer ademt van weleer maar met alle gemakken van nu, omgeven door een parkachtige tuin die u al snel het gevoel geeft buiten in de natuur te zijn terwijl alle voorzieningen op loopafstand is te vinden. In de tuin bevindt zich ook het 75m² grote zwembad.

Wanneer u de hoofdingang van het huis gebruikt, komt u via het bordes in de hal waar ook de fraaie marmeren trap naar de verdieping is. Aan de ene kant van de hal vindt u de salon en aan de andere kant de eetkamer. Beiden hebben een schouw en op de vloer een mooi houten parket. In de eetkamer een muurschildering van de omgeving die door een vorige bewoner is aangebracht. Achter de entree en tussen de salon en eetkamer in, de bibliotheek met bureau waar u met een klein beetje voorstellingsvermogen de dokter zijn recepten ziet schrijven.
De goed uitgeruste keuken bevindt zich in de aanbouw aan de linkerzijde van de woning.
De keuken heeft een tegelvloer, houten kastdeurtjes en openslaande ramen met uitzicht de tuin.
Gebruikt u echter de ‘artiesteningang’ dan komt u binnen in de ruimte waar de verwarmingsketel van de centrale verwarming staat. U kunt hier verder naar een halletje waar het toilet is en toegang tot de keuken en de serre. Vanuit de serre kunt u afdalen naar de drie gewelfde kelders waarvan er een al is omgebouwd tot gezellig wijnproeflokaal.
Hiernaast bevindt zich dan weer de garage met toegang tot de bijkeuken, waar aansluitingen zijn voor wasmachine en droger, en een atelier. Boven de garage een ruime zolder waar met gemak meerdere slaapkamers van gemaakt kunnen worden.
Op de verdieping van het huis, die ook weer is voorzien van parket, bevindt zich de ruime ‘master bedroom’ met een ensuite badkamer met bad en toilet. Verder zijn er nog drie slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Een eikenhouten trap leidt naar de zolderverdieping die de hele verdieping (75m²) beslaat en waar u toegang heeft tot het balkon. Hier heeft u zicht over uw eigen domein en de omgeving.
De tuin is een waar lustoord met een diversiteit aan bomen en struiken. Er zijn verschillende zitjes en rondom het zwembad is het goed toeven. Verder zijn er nog een drietal bijgebouwen van 65, 25 en 19m². Het geheel is omgeven door een muur en heeft maar liefst drie toegangspoorten.
Het domein biedt veel mogelijkheden; van gezellig familiehuis tot chambre d’hôte of zelfs glamping. De omgeving biedt gelegenheid tot wandelen, fietsen en natuurlijk het proeven van de heerlijke wijnen van de druiven die hier (al dan niet biologisch) groeien.

Kenmerken

Nabij
Clamecy
Woonhuis
187m²
Categorie
Boerderijen en plattelandswoningen
Type terrein
Parktuin
Ligging
Dorp
Bouwtype
Vrijstaande woning
Elektriciteit
Ja
Water
Ja
Verwarming
Olie
Afvoer
Aansluiting op de riolering
Zwembad
ja
Voorzieningen
Binnen 5 minuten
Oppervlakte perceel
7.124m²
Energieverbruik
Broeikasgasemissies

Herenhuis

Oppervlakte gebouw
187
Kamers
9
Woonkamers
1
Eetkamers
1
Keukens
1
Overlopen
1
Slaapkamers
6
Douche's
1
Baden
1
Toiletten
3
Onbewoonde zolders
1
Kelders
2
Stookruimtes
1
Garages
1
Bijgebouwen
3
[ { "city": "Clamecy", "zipCode": "58500", "lat": 0, "lng": 0, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
smiley

Woning niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om op deze woning te reageren. Op zoek naar een vergelijkbare woning? Neem dan contact met ons op!

1022/3452/14032